Alles-in-1: woon­verzekering­en van De Hypotheker

Duurzaam met Woongarant

Woongarant staat niet alleen garant voor wonen maar ook voor duurzaamheid. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om bij schade te kiezen voor duurzaam herstel / vervanging.
Door nieuwe technieken en innovaties op het gebied van energie is uw oude wasmachine wellicht niet meer wenselijk, of misschien denkt u na over de aanschaf van een warmtepomp nu de overheid in 2030 de gaskraan dicht gaat draaien.
Met uw Woongarant verzekering komen al deze opties binnen handbereik.

Hoe zorgen wij samen met u voor een groene toekomst?

Heeft u schade opgelopen? Dan biedt uw verzekering normaliter een vergoeding voor herstel in de oude situatie.
Echter, met uw Woongarant verzekering heeft u de mogelijkheid aanvullend bij te betalen zodat u een nieuwer en energiezuiniger product kunt aanschaffen.
Denk hierbij aan een betere wasmachine of droger wanneer deze door brand verloren zijn gegaan. Of moet uw dak vervangen worden na een storm en denkt u al enige tijd na over zonnepanelen?

Wij helpen u graag verder!

Alle opties op een rij

Bij opstalschade denken wij graag met u mee over:

– Een energiezuinige CV Ketel
– Een warmte pomp
– Zonnepanelen
– Hoog rendement glas

Bij inboedelschade heeft u ook mogelijkheden, bijvoorbeeld:

– Een energiezuinige wasmachine
– Een energiezuinige droger
– Een energiezuinige stofzuiger

Ook wanneer u zelf ideeën heeft over de aanschaf van een ander product na schade denken wij graag met u mee over de toekomst.
De Woongarant Schadeherstelservice is een gecertificeerd Duurzaam Schadehersteller. 

Energie laag / Energie neutraal

Is uw woning reeds energieneutraal? Vanzelfsprekend zijn zonnepanelen, warmtepompen, extra isolatie en een betere thermostaat verzekert binnen uw Woongarant All-in Woonpakket.
Rijdt u in een elektrische of hybride auto en heeft u bij de woning een laadpaal gemaakt? Dan is deze laadpaal gewoon meeverzekerd binnen uw Woongarant All-in Woonpakket.